stavanger-partner.com

 

 
Hovedmeny

   
   
   
     Stavanger-partner.com er nå en del av Stavanger-regionen Næringsutvikling


- Greater Stavanger International
 er en nettverksorganisasjon som har som målsetting å styrke den internasjonale markedsføringen av regionens bedrifter innen olje og gass - og matvareindustrien. 
Organisasjonen ble opprettet i 1995 og opereres av kommunene Stavanger, Sandnes og Sola gjennom Forus Næringspark AS.

- Greater Stavanger International assisterer bedrifter med relevant markedsinformasjon, koordinerer messedeltakelse, arrangerer seminarer og delegasjonsreiser under felles profilering og identitet.
Gjennom etableringen av møteplassen Stavanger Partner Forum vil det bli lagt enda mer vekt på å etablere og forsterke kontakten og nettverket mellom de enkelte bedrifter. 

- Greater Stavanger International utarbeider sine program i forståelse og nært samarbeid med INTSOK og andre relevante lokale, regionale og nasjonale organisasjoner og institusjoner.

I tillegg har Greater Stavanger International ansvaret for markedsføringen av Stavanger-regionen overfor firmaer og organisasjoner som ønsker å etablere seg i regionen. Hovedmålet er å øke interessen for eksport og internasjonalisering hos små og mellomstore bedrifter i Stavanger-regionen.

Stavanger-regionen Næringsutvikling arbeider med strategisk næringsutvikling i en flerkommunal storbyregion. Gjennom analyser, nettverksutvikling og utredninger fanger vi opp næringspolitiske behov og utfordringer. Disse løses ved hjelp av oppstart, koordienering og gjennomføring av målrettede prosjekter. arbeider med strategisk næringsutvikling i en flerkommunal storbyregion. Gjennom analyser, nettverksutvikling og utredninger fanger vi opp næringspolitiske behov og utfordringer. Disse løses ved hjelp av oppstart, koordienering og gjennomføring av målrettede prosjekter.

Besøk nettsidene til: Greater Stavanger Economic Development

Siste nytt fra
Stavanger-partner.com


 •  Stavanger-partner.com er nå en del av Stavanger-regionen Næringsutvikling

 

Siste nytt fra
www.oilinfo.no

 • 
Hever Scorpion-anbefaling
 • 
Slik går oljeprisen
 • 
Statoil leier rigg for 2,3 milliarder
 • 
Rigger jobb for russere
 • 
Nye kontrakter til Aukra